Sök
  • Vick

Tack och hej 2019 och välkommen 2020!

Uppdaterad: jan 13

Vad vore väl ett kommande nytt år utan drömmar om något bättre. En chans att lämna saker bakom sig och börja om med förhoppningar om nya möjligheter.

Ut med det gamla, in med det nya. Så låter det varje år på nyårstalet på Skansen i samband med tolvslaget. I år var det skådespelerskan Lena Endre som sa det, och den här gången kan du välja att ta henne på orden.

Ut med gamla tankar om att det inte är någon idé att försöka. In med nya tankar om att det faktiskt går att rita om kartan och skapa något annat.

Ut med frustration och bitterhet, in med nyfikenhet och livsglädje. Ut med önsketänkande om att allt ska ordna sig av sig självt, in med konkreta steg i avsedd riktning. Ut med att peka finger åt andra, in med eget ansvar.

Nytt år, 2020. Vi börjar alla om, och vi gör det med våra olika bagage. Men du kan välja att packa lätt den här gången. Dumpa det som hållit dig tillbaka så att du kan gå med lättare steg in på nya vägar. Du behöver inte hålla med mig men jag säger att det ger oss alla en möjlighet att börja smida planer och drömma om ett gott nytt år.

Låt 2020 komma. Ut med det gamla, in med det nya. Let's go after it!

2 visningar

©2020 by Notes By Vick.