Sök
  • Vick

Färdigtänkta tankar

Uppdaterad: feb 10

Tror inte jag är ensam om den känslan. Känslan av inte hinna tänka.... eller inte hinna tänka färdigt. Jag är i en fas nu där jag börjat planera för att arbeta mindre för någon annan, dvs vara anställd och istället arbeta för mig, med det jag verkligen vill och längtar efter. Finna svaren på frågan "vad vill jag göra framåt", då när jag inte längre vill eller måste vara fast i 8 till 5-träsket. Ja, jag står inför en större om ställning i livet just nu och det är så befriande, upplyftande och fasligt spännande. Jag är mitt i den fasen och måste styra tankarna dit jag vill och ställa frågor som måste få ta tid att besvaras.... och det är just då jag känner att när jag är mitt i arbete, träning och vardag så blir aldrig tankarna färdigtänkta.

En perfekt tillvaro är, och som jag nu strävar efter innehåller tid för att utveckla mitt fotointresse, skriva mera, hinna umgås, avsätta kvalitetstid då jag sitter ner och fikar med vänner, stunder för långa samtal, och stunder för upplevelser. Stunder för att lyssna på andra. Skulle så gärna vilja skriva om andra människor, låta dem berätta vad de vill, om sina liv och om sina tankar. Har redan utsett min första kandidat.

2 visningar

©2020 by Notes By Vick.